Member
- Jan
- Threads
- 1
- 87
- 2
- 8
AD: Mt2009 - Mobile & PC - 30 January 2026 CHECK THE PRESENTATION!
ThxBelki de çoğu insanı bu durumdan kurtarmak için küçük sistemi parçalarına ayırıyoruz. Bunun için foruma uygun bu şekilde size uygun bir şekilde hazırlık yapabilirim. Yetmedi, eksik hataları düzeltip dosyaları sıfırdan paylaşıyorum. Açıklama çok uzun ve karmaşık. Lütfen dosyalarınızın yedeklerini kullanın. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Market düğmelere basmıyor vs. hiçbir sorun yok. Görebildiğim tek sorun piyasanın çalışmıyor olması fırlatıyor Akşam 20.00'den beri, @nyami ile "oyunu aç-syserr al-syserr check-solve" olarak ilgileniyorum, ta ki akşam 20.00'ye kadar. bu saat. Emeklerimin ödülü olarak konuyu beğenirseniz çok mutlu olurum. Hata alırsanız konu altında belirtin, birlikte çözmeye çalışalım. Bunu yazmamın nedeni forumda uzun süredir devam eden sessizliği bozmak. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
Edit1: Eklemeyi unutmuşum. Bu sistem ile dosyalarınız üzerine Envanter Slot İşaretleme sistemi ve Volvoxun Render Target sistemini kurmanız gerekmektedir. Sistem blackdragonx61'in yansıtma sistemiyle uyumlu (GitHub - blackdragonx61/Metin2-Official-Transmutation), elbette bazı hazineleri kapattım, açtım.
![]()
[Gizli içerik]
Kaynak: Assault2 Çevrimdışı Mağaza
Virüs Total
![]()