Talán szétszedni a kis rendszert, hogy a legtöbb embert kikerülje a horog. Erre fel tudok készülni neked megfelelő módon, fórumnak megfelelő módon. Nem volt elég, kijavítom a hiányzó hibákat, és a semmiből osztom meg a fájlokat. A magyarázat nagyon hosszú és összetett. Kérjük, használjon biztonsági másolatot fájljairól. Ezt határozottan nem ajánlom. A piac nem nyomogatja a gombokat stb semmi gond. Az egyetlen probléma, amit látok, az az, hogy a piac nem működik, csak este 8 óra óta foglalkozom
@nyami-vel, mint "nyissa meg a játék-syserr al-syserr check-solve-t" egészen addig. ezt az órát. Nagyon örülnék, ha erőfeszítéseim jutalmaként tetszik a téma. Ha hibát kap, adja meg a téma alatt, és közösen megpróbáljuk megoldani. Az ok, amiért én Ezt azért teszem közzé, hogy megtörjem a fórum régóta tartó csendjét. Jó fórumozást kívánok mindenkinek.
Edit1: Elfelejtettem hozzátenni. Ezzel a rendszerrel telepítenie kell az Inventory Slot Marking rendszert és a Volvoxun Render Target rendszert a fájljaira. A rendszer kompatibilis a blackdragonx61 tükröző rendszerével (GitHub - blackdragonx61/Metin2-Official-Transmutation), persze néhány kincset kikapcsoltam, nyisd ki.
[Rejtett tartalom]
Forrás:
Overfall2 Offline Shop
Virüs Total