- Jun
- Threads
- 0
- 33
- 2
- 8
AD: Mt2009 - Mobile & PC - 30 January 2026 CHECK THE PRESENTATION!
Belki de çoğu insanı kancadan çıkarmak için küçük sistem için sökülüyor. Bunun için size uygun bir şekilde hazırlayabilirim bu şekilde forum için uygun. Yeterli değildi, eksik hataları düzelttim ve dosyaları sıfırdan paylaştım. Açıklama çok uzun ve karmaşık. Lütfen dosyalarınızın yedeklerinden yararlanın. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Piyasada butonlara vs. basmıyor vs. sorun yok. Görebildiğim tek sorun, piyasa çalışmıyor atıyor Sadece akşam 8'den beri, bu saate kadar @nyami ile "oyun-syserr al-syserr check-solve'yi aç" olarak uğraşıyorum. Çabalarım için bir ödül olarak konuyu beğenirseniz çok mutlu olurum. Bir hata alırsanız, konunun altında belirtin ve birlikte çözmeye çalışacağız. Bunu yayınlamamın nedeni, forumdaki uzun süredir devam eden sessizliği bozmak. Hepinize iyi bir forum diliyorum.
Edit1: Eklemeyi unuttum. Bu sistem ile dosyalarınıza Envanter Yuvası İşaretleme sistemi ve Volvoxun Render Target sistemi yüklemeniz gerekmektedir. Sistem blackdragonx61'in yansıtma sistemiyle uyumlu (GitHub - blackdragonx61/Metin2-Official-Transmutation), tabii ki bazı hazineleri kapattım, açtım.
![]()
[Gizli içerik]
Kaynak: Overfall2 Çevrimdışı Mağaza
Virüs Toplam
![]()