• 🎉 Hey there! I've just launched my brand new server voting platform — Metin2 P Servers 🚀

Member
Aug
Threads
1
73
1
8
HubMoney
455
Vreau sa fac acest release, pentru-ca i-am cerut lu' asta de la - mt2 services eu - (Cristian) sa imi faca update uri la ultimul ishop al lui. Vorba a fost ca i-am spus sa imi schimbe design ca cel de la aeldra, a facut asta, dar nu avea si sub-categorii. Cand l-am pus sa imi faca sub categorii a spus ca dureaza 3-4-5 luni :))) (mai mult de 2-3 zile in mod normal nu ar fi trebuit sa dureze). eu il consider pe acest baiat un scammer si ma p*s pe aia 200euro pe care i am dat pt ishop ul respectiv xD.

Mai exact, ce pun ca release in acest topic:
- Prima lui versiune de ishop ca si cea de pe Calliope (doar ca este blue style), gen asa:

- A doua lui versiune este cea actuala de acum, cea cu case opening si ce mai are ea acolo, gen asa:

pe langa design ul din video ul de mai sus, are si design facut custom pentru mine gen ca cel de la aeldra, doar ca nu are sub categorii ca in v1.
P.S1: el spune ca are nu stiu ce licenta sau ceva de genul, dar cu putin creier, cunostiinte sau search pe google o scoateti (asta in caz de are) . eu nu m am uitat peste el si nici nu l am testat pentru-ca am pus deja pe altcineva mai bun sa imi faca altul ca baiatul asta este prea pro$t.
P.S2: nu ofer suport nu stiu nimic despre fisiere si nu le-am folosit niciodata.
dovada ca le am de la el:

LINK URI DOWNLOAD:
v1:
[Hidden content]

V2:
[Hidden content]

thanks for share it i was looking for this but it would be more better if there tambola available