Hi, due to lack of time, I hadn't shared, but ¡Hey!, I'm here and one more contribution.
The Official Servers have an Offline for few months ago, so I took on the task of making a similar one, It's not like Official Servers in a some parts of code I think, it does occupy designs and other things but in some issues it's different, but I used the rules that they use in terms of encoding.
I hope you like it, I tried that the Offline didn't occupy so many SQL sequences to minimize the load of SQL injections for the server and uses the same methods of the store and stores, don't create new files so that you can observe it.
Bu konuyu, eşyalarımı satmadığımı belirtmek için alıyorum çünkü bazı insanlar her zaman onları filtreliyor ve bu beni çok tembelleştiriyor, iyi insanlara satıyorum ve onlara nazik destek sağlıyorum ki kötü biri gelsin ve basitçe tüm bunları bitiriyorum, genellikle destek vermiyorum çünkü hiçbir şey almıyorum... Yohara'nın seviye sisteminde bazı kişiler bana bir hata olduğunu ve bunun her zaman bir hata olduğunu, yanlış yüklediklerini belirten bir mesaj gönderdiler. , kılavuza doğru bakın ve kılavuzda bir şeyi atladığımı gerçekten düşünüyorsanız, benimle iletişime geçip düzeltmemi söyleyebilirsiniz, ancak bu bir kurulum hatasıysa ve sistemi sizin için kurmam gerekiyorsa, sizden ücret alacağım, Yardım etmeyi severim ama size bir rehber veriyorum ki sadece atladıklarım düzeltilsin.
Bunu kodunuza bağlamam veya ekstra işlevler eklemem için bana ihtiyacınız olursa, yine de sizden ücret alacağım, bu çok fazla değil, sadece sizin takdirinize bağlı olacak ve benim ve zamanım için gönüllü bir bağış olacak, buna değer vereceksiniz bana ne kadar verirsin, 1 euro, 2 euro, 3 euro, 5 euro olabilir bilmiyorum (Yani umarım biraz çaba gösterirsin, sana en karmaşık kısmı verdim zaten, kodu kopyala yapıştır zaten yapılmış) , örneğin Safebox'taki Safebox gibi diğer parçalar dahil mi?), Bazı insanlar iyi niyetliydi, bazıları değildi, bu yüzden Yohara'nın geri kalan yamalarını birkaç süreliğine yerleştirmeyi bırakmaya karar verdim.
Umarım beğenirsiniz, kurun, test edin ve bir hata tespit ederseniz benimle iletişime geçin, ben zaten araştırdım ve gözlemlediğim her şeyi düzelttim.
Bellek sızıntısı hakkında - Sanırım yok .
WJ_ENABLE_TRADABLE_ICON (genel sistem) kullanın.
Kod farklılıklarını önlemek için Python'daki varsayılan kod Safebox'tır.
Diğer şeylerin yanı sıra.
TRANSMUTION'ı da TRANSMUTION gibi kullanıyorum, Changelook olarak değiştiriyorum, kılavuzun bazı kısımlarında nerede değişiklik yapacağımı belirttiğim gibi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.