szia ! Feladtam az eladás gondolatát, és arra gondoltam, hogy megosztom veled. Az SVF tisztaról indul (és ezt lehet tisztanak katalogizálni, töröld ki a küldetéseket és ennyi), stabil, vannak még apró gondok, de könnyen megoldható (néhány probléma a mobi csoportokkal).
A szerver rendelkezik:
->4 leltár
-> switchbot
->4 funkcionális csatorna
-> bónuszok oldal
->térképek a régi világból (én valósítottam meg, így nem garantálom a 100%-os helyességet)
-> bútorok a régi világból
-> a küldetéseket 70-80%-ban én csinálom (utalványért és ingotért csináld újra a küldetéseket, mert elfelejtettem beállítani az ellenőrzési feltételt és ezzel a hibával vissza lehet élni)
-> a forrást én tisztítom, exploitok nincsenek, de néhány javítást még hozzá kell tenni.
-> A maximális szintet 250-re emeltem
->admin_page véglegesen eltávolítva + idegen p2p kapcsolatok blokkolása
-> néhány páncélnak .GR2 kiterjesztése van, hogy felismerje, cserélje ki .gr2-re
-> aki nem tudja, hogyan lehet eltávolítani a /shutdown, /i korlátozást, ha segítségre van szüksége, térjen vissza üzenettel.
~ne kerülje az "is_test_server" függvény használatát a küldetésekben~
FEJLESZTÉSEK:
#globalchat közzétette: [RaffaeL] (-hozzáadva)
#a dmg bónusz, amelyet az a királyság kínál, amelyhez tartozol (-eltávolítva)
#hármas ár (-eltávolítva)
#"nyelvek" (-eltávolítva)
#alchemy gomb (-eltávolított) – ez nem kerül eltávolításra a szerverről.
Más szóval, jót tesz a forrásoknak, vagy akár neked is, ha megnyitod
Ha problémákat talál, ne habozzon megjegyzést írni.
Ismétlem, a mappa/mobi oldalon van néhány általam készített improvizáció, szóval nincs hate (ez az első szerver, amin dolgoztam).
Aki nem ért bizonyos dolgokat, hagyjon üzenetet. A tudásom határain belül segítek
View attachment 1695
View attachment 1696
[Rejtett tartalom]